#
#
#
#
#
#
#
#
#
#

Navigace

Výběr jazyka

  • cz
  • en
  • de

Obsah

Rekonstrukce kulturního domu
 

TENTO PROJEKT

"ÚPRAVY KULTURNÍHO SÁLU V OBCI ČAVISOV"

JE SPOLUFINANCOVÁN Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE

Z PROGRAMU NA ZVÝŠENÍ ABSORPČNÍ KAPACITY OBCÍ A MĚST DO 10 tis. OBYVATEL

 

logo

TENTO PROJEKT

"ÚPRAVY KULTURNÍHO SÁLU V OBCI ČAVISOV"

JE SPOLUFONANCOVÁN EVROPSKU UNIÍ Z EVROPSKÉHO ZEMĚDĚLSKÉHO FONDU

PRO ROZVOJ VENKOVA

V rámci osy IV LEADER

Programu rozvoje venkova ČR

 

Projekt řeší stavební úpravy v kulturním sále, které se týkají nových rozvodů elektroinstalace, výměny stávajícího osvětlení, výměny stávajícího akustického podhledu včetně zateplení stropu tepelnou izolací v tl. 180 mm. Zásadním důvodem pro úpravy byl v sále spatný technický stav jak elektroinstalace, tak i podhledové konstrukce. Dalším důvodem byly vzhledem k velikosti sálu úspora elektrické energie a úspora tepla. Nová svítidla byla navržena úsporná a byla doplněna nouzovým osvětlením, které v sále nabylo. Nový minerální podhled bude plnit funkci akustickou, protipožární a tepelnou. Hlavní plocha podhledu je doplněna zavěšenými ostrůvky, které strop opticky sníží a vytvoří také zajímavý architektonický prvek.
Po provedení nové elektroinstalace a podhledu byla provedena také oprava stávajících omítek stěn a stropů a nová výmalba.